Uhapšen osumnjičeni za ubistvo navijača u Čačku

Policija u Čačku uhapsila je dvadesetogodišnjeg D. B, zbog sumnje da je ubio navijača.
U tuči dve grupe navijača, Borca i Crvene zvezde, dvadesetjednogodišnjem mladiću noćas su nanete povrede oštrim predmetom, od kojih je preminuo, dok je jedan lakše povređen.
 
Pored D. B, policija je uhapsila i B. M. (1995) iz Čačka zbog sumnje da je učestvovao u sukobu, dok se za jednom osobom traga.
 
MUP navodi da policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja. U čačanskoj bolnici kažu da se mladić koji je povređen nalazi na odeljenju intenzivne nege, da nije životno ugrožen i da je njegovo stanje stabilno.
 
Na sajtu Superlige je objavljeno da je ubijeni mladić navijač Crvene zvezde i da se odlaže utakmica Borac – Crvena zvezda.
 
"Godinama se vrtimo u krug, godinama pričamo istu priču – ništa se ne dešava. Desila se danas tragedija koja se desila, nije se desila na stadionu, ali to nikog ne abolira od odgovornosti i to je nešto na šta ljudi iz Fudbalskog saveza, zajednice Superlige, klubova ne mogu da utiču, ne mogu da reše. To se može veoma lako i veoma brzo rešiti primenom zakona. Ne postavljanjem zakona – nego primenom zakona", rekao je Vladimir Bulatović iz Zajednice klubova Superlige.
 
Rivalstvo i netrpeljivost navijača Borca i Crvene zvezde datiraju od ranije. Kada se igraju mečevi ove dve ekipe u Čačku su uvek prisutne i jake snage policije.
 
Autor: RTS
  • pox

    23.04.2016 18:48
    Nadam se da grad Novi Sad nece organizovati turnir na spensu kao i za onog drugog nastradalog huligana.
    Pohapsite veceras sve vodje navijaca, jedino tako cu poverovati da drzava ista preduzima po pitannju ovog problema
  • Drum

    23.04.2016 14:57
    Garant neki fini i mirni mladići, slučajno naleteli na oštar predmet.

    Sada očekujem murale i sve najbolje o preminulom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.