Proglašeni birački odbori za ponovljene izbore, škole ne rade u sredu

Republička izborna komisija proglasila je biračke odbore za ponovljene izbore, koji će biti održani u sredu, 4. maja na 15 biračkih mesta.
Pored toga RIK je za posmatrače izbora proglasio udruženja građana Crta i Građani na straži.
 
Na večerašnjoj sednici RIK je doneo rešenja o obrazovanju biračkih odbora i imenovanju predsednika, članova i njihovih zamenika u stalnom, kao i članova u proširenom sastavu. RIK je takođe, po principu dobrovoljnog prijavljivanja svojih članova, imenovao dodatne koordinatore RIK-a za osam okruga.
 
Predsednik RIK-a Dejan Đurđević rekao je da će u svakom biračkom mestu biti obezbeđen po jedan statističar.
 
Napomenuo je da s obzirom na to da je sreda radni dan, škole u kojima se nalaze biračka mesta na dan izbora neće raditi, a o tome će biti obavešteno ministarstvo prosvete. 
 
Na večerašnjoj sednici RIK je doneo rešenja o obrazovanju biračkih odbora i imenovanju predsednika, članova i njihovih zamenika u stalnom, kao i članova u proširenom sastavu.
 
Glasanje će biti ponovljeno na pet biračkih mesta u Nišu (Medijana, Palilula i na tri biračka mesta u Panteleju), na po dva biračka mesta u Vranju i u Jagodini i na po jednom biračkom mestu u Bačkoj Topoli i u Sremskim Karlovcima.
 
Glasanje će biti ponovljeno i na po jednom biračkom mestu u Užicu, Kladovu, u beogradskoj Paliluli, kao i na jednom mestu na Novom Beogradu.
 
U Srbiji je na snazi predizborna tišina, o čemu možete da čitate OVDE.
 
Autor: Tanjug
  • Neoplantius

    03.05.2016 01:47
    Loši rezultati
    Ma šta bi mi bez Vučićevih rezultata? Imali veće plate.
  • novosadjan

    02.05.2016 23:53
    tako je školovan narod je i pametan a to nama ne treba važno je glasati
  • Tadic,Djilas,Pajtic.

    02.05.2016 20:35
    Tadic i Djilas su smenjeni zbog losih rezultata,hoce li i Pajtic?? Ili ce stranka nastaviti da se osipa,Sapic,Jeremic,Borko itd,itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija