Poreska zatvorila jedini wc na Železničkoj stanici u Beogradu

Ukoliko hitno morate do toaleta, a nalazite se na Glavnoj železničkoj stanici u Beogradu, moraćete da se snađete, jer je jedini toalet na ovoj stanici zatvorila - Poreska uprava.

"Ovaj objekat je privremeno zatvoren zbog nezakonitog angažovanja radnika" i crvena traka duž ulaznih vrata, obaveštenja su koje ste navikli da vidite svuda, ali baš i ne na vratima toaleta.

Ko je tu krio promet i zašto?

U obaveštenju se navodi da je inspekcija Poreske uprave, 11. maja zatvorila na nedelju dana ovaj toalet, jer radnik koji radi u njemu nije prijavljen.

Crvena traka na vratima toaleta na Železničkoj stanici stajaće do 17. maja.

  • Moma

    18.05.2016 01:45
    Bravo
    Na redu su bile Baba Sere. Ko je sledeći.??
  • Putnik

    17.05.2016 16:24
    Odmah pored je wc na autobuskoj stanici koji je 10 puta uljudniji od ovog na zeleznickoj.
  • Goran

    17.05.2016 12:43
    Priznanica
    Problem je sto je umesto fiskalnog, izdavao toaletni papir.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.