Novi protest zbog rušenja u Savamali

Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd" održaće u sredu od 18 sati protest protiv rušenja objekata u beogradskoj Savamali u izbornoj noći i maltretiranja građana.

Protest će početi ispred Skupštine grada, a potom će biti organizovana šetnja do zgrade Geozavoda.

"Na tom mestu je potpisan po građane štetan ugovor o projektu 'Beograd na vodi'. I odatle su krenuli sa propagandom i obmanjivanjem građana, a završili u nasilju", navodi se u saopštenju Inicijative.

Inicijativa je ponovila da zbog nasilja u Savamali traže ostavke gradonačelnika Beograda Siniše Malog, predsednika Skupštine grada Beograda Nikole Nikodijevića, ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, v.d. direktora policije Srbije Vladimira Rebića i načelnika Komunalne policije Beograda Nikole Ristića.

Inicijativa je do sada održala četiri protesta zbog nasilja u Savamali.

  • G

    12.07.2016 20:32
    @Antonija - nadam se da će neko da vašu kuću sruši preko noći a vi da budete osuđeni na smrtnu kaznu ako se usudite da zbog toga protestujete.
  • Vlada

    12.07.2016 19:50
    @Antonija
    Antonija, da li se pokvario botovski sendvič na ovoj vrućini?
  • Antonija

    12.07.2016 18:16
    Ovi ništa drugo ne znaju nego da protestvuju! Bolje je da se bave nekim drugim poslom nego da protestvuju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija