Pred nama je najfrekventniji vikend u godini

Iz Puteva Srbije apeluju na maksimalan oprez i strpljenje vozača, s obzirom da nas očekuje najfrekventniji vikend u godini.
Uprkos neprestanom radu svih naplatnih kućica, angažovanju svih zaposlenih, ručnom deljenju kartica, ovog vikenda se očekuju veće gužve na naplatnim rampama, stoji u saopštenju.
 
Navodi se da je veliki broj turista, pre svega iz Zapadne Evrope, Turske i drugih država odlučio da za tranzit, u odlasku i povratku sa turističkih destinacija, pre svega Grčke, koristi našu državu i puteve.
  • Zivan

    30.07.2016 10:43
    Super, bice ogromnih guzzvi na graniccnim prelazima, posebno u Horgossu i kod Batrovaca...
  • Mudri

    30.07.2016 09:38
    Tranzit
    Lepo što su odabrali našu zemlju za tranzit koji će btw danas biti usporen pijacom na Bubanj potoku. Prošle nedelje sam milio skoro dva sata na obilaznici oko Beograda zbog pijace i svi, uključujući i te strance su bili u fazonu wtf - kako glavni put koji spaja Zapad i Istok usporava jedna pijaca !@#$%$%^$!@

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija