Lovac ubio migranta kod Pirota

Policija je sinoć uhapsila M.M. (39) lovca iz Pirota, a Više javno tužilaštvo mu je odredilo zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je ubio migranta.

Do incidenta je došlo na puti između sela Slavinje i Izatovci u okolini Pirota.

Pripadnici Zajedničkih snaga Vojske Srbije i policije su, kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, u utorak uveče oko 21 čas, u toku izvršavanja redovnih zadataka na ovom putu, čuli pucanj, a potom i naišli na šest migranta, od kojih je jedan imao prostrelnu ranu u predelu grudnog koša. Na mestu događaja zatekli su i četiri lovca.

"O događaju su obavešteni policija i Hitna pomoć, čiji su lekari na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt muškarca, državljanina Avganistana starosti 20 godina", navodi se u saopštenju.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

  • piroske konza

    24.08.2016 11:23
    "Kod nas u selu kad neko nekog mrzi samo ga pozove u lov..."
  • Veganka

    24.08.2016 10:07
    Zabraniti lov!
    Koliko dokaza vise treba da su lovci psihopate i krvozedni sadisti koji ubijanjem pokusavaju da izlece sopstvene frustracije?!
    http://www.dmgd.org

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.