Žena ubila majku i psa u Mirijevu

Pedesetšestogodišnja žena ubila je majku (77) u beogradskom naselju Mirijevo, a zatim je sebi oduzela život.

Zločin se dogodio oko 14 časova u Ulici Matice srpske, a žena je pre nego što je usmrtila majku ubila i porodičnog psa.

Kako saznaje B92, žena je pre ubistva pozvala rodbinu i rekla im da je ostavila "poklon" u komšiluku, a ispostavilo se da je u pitanju oproštajno pismo. Ona je posle poziva uzela pištolj, stavila jastuk majci preko lica i pucala. Zatim je ubila ljubimca i sebe.

Motiv zasad nije zvanično saopšten, ali komšije kažu da su majka i ćerka bile veoma vezane, a da je moguć uzrok ove tragedije to što je ubijena žena bila nepokretna i bolesna.

  • Ljudski rod...

    30.08.2016 10:18
    Večeras imate film na RTV1 o trgovini organima. |Iako se radi o Kini, nemojte misliti da se to ne dešava u svim zemljama. Razlog je jednostavan i ne saopštava se javnosti.
    Transplatacija je sigurno uspešna samo sa živih ljudi. Kada se radi o organima mrtvih ljudi, mora se koristiti hemija doživotno, koja blokira prirodan proces koji nje tek nedavno otkriven.
    Naučnici iz Britanije, koji neksperimentišu na ljudskim fetusima, što je dozvoljeno po njihovom zakonu, otkrili su enzim koji se aktivira tek nekoliko sati nakon smrti. Uloga tog enzima je obrnut proces od formiranja DNA. On ga razgrađuje. Na isti način kao što se i formira, samo obrnuto. Naime, priroda ili onaj ko je formirao čoveka, predvideo je njegovo igranje organima.
    Otud iznenadna odobravanja eutanazije. Treba im roba sa koje će uzimati organe. Naravno, pre izvršene smrtonosne injekccije.
  • Lapot

    29.08.2016 21:00
    U zdravstvu kako kaže premijer nestane milijarda eura, a nemaju sistemsko rešenje za stare i nepokretne.Nepokretne ne prima niko, a za stare ima dom ako im platiš kao privatni smeštaj 50-60 hiljada.Znači plaćaš zdravstvo 40g, razboliš se i padaš na teret porodice (ako je imaš), ako ne treba da se ubiješ ili da te društvo ubije kao u 17 veku drvenim maljem i pogačom-lapot(moderno eutanazija).Otišli smo mi kao ljudi u 3 kaca, pretvorili u mašine i neljude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.