SNS izgubila vlast u Vladimircima

Na redovnoj sednici Skupštine opštine Vladimirci došlo je do promene vlasti.

Naprednjake, koji su po formiranju vlasti, od 25, imali 13 odbornika, napustila je jedna odbornica, tako da je formirana većina koju čine odbornici dosadašnje opozicije – SPS, DS, Jedinstvena Srbija i Grupa građana "Janko Đurić".

Naprednjaci, na čelu sa predsednikom skupštine napustili su skupštinsko zasedanje, dok je novoizabrana većina nastavila sa radom. Za predsednika opštine izabran je Dragan Simeunović iz SPS-a, a za predsednika Skupštine Janko Đurić.

  • Y

    30.08.2016 01:04
    Sve čestitke!
    Malo po malo. A onda odjednom: socijalni bunt! I gotovo! Ali, ostaje pitanje: ima li Srbija potencijala za "potom", za STVARNE promene? (Meni je najstrašnija posledica Miloševićeve vladavine /kome sada neki žele da podignu spomenik/ inverzija duštvenih vrednosti, zahvaljujući kojoj se u vrhovima društva našao ljudski mulj, šljam i talog, poput Marka-s-gajbicom, što u vidu "tajkuna" /čitaj: lopova i kriminalaca/, što u vidu "osvete loših đaka" /koji su jedino posredstvom politike - odnosno: političkim ulizištvom, mogli da prosperiraju; i jesu prosperirali!!!/ zbog čega SVE današnje partije čine ti i takvi - jedna amoralno-amorfna banda, ali koja će krvlju braniti svoje kleptokratske pozicije. Itd.)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija