Struja skuplja od 1. oktobra

Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksanadr Antić izjavio je danas da će struja poskupeti 3,8 odsto od 1. oktobra ove godine.

To je duplo niže od poslednjeg zahteva Međunarodnog monetarnog fonda, a reč je o povećanju od jednog evra mesečno, rekao je Antić.

"Građani će to poskupljenje videti na računima u novembru", rekao je Antić, navodeći da je to poskupljene otprilike jedan evro po domaćinstvu.

Podsetimo, struja je poslednji put poskupela u avgustu prošle godine, i to za 12 odsto.
 

  • Parada politike

    01.09.2016 16:44
    A lepo su ih molili da struja sada ne poskupljuje, jer treba da prođe izmena Ustava i nestanak Kosova iz Srbije.
    Moraće da daju dooobro povećanje plata, da im sve to prođe.
  • Scotch Bonnet

    01.09.2016 13:18
    Drzavne firme paraziti
    Kada ce se naplatiti dugovi iz drzavnih propalih firmi koje gradjani kroz svoja dugovanja pokrivaju raznim poskupljenjima????
  • covek

    01.09.2016 09:40
    @Dokle bRRE
    Jaooo
    ".. bagrooo!!!...motka će raditi kad tad! Ja kad vam kažem!!!! .."

    Bojim se da ce kod nas motka tesko da radi . Ovde ljudi izadju na ulicu samo kad se bore za prava labudova , pasa ili biciklista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.