Komunalci pokušali da prekinu izložbu

Izložbu Levice Srbije "Cenzurisane istine" u Kruševcu pokušala je da prekine komunalna policija, saopštila je ova stranka.

Kako navode, u jednom trenutku pojavila se komunalna policija koja je zahtevala da se "izložba ukloni".

"Nastavili su da insistiraju i obavestili nas da je podneto sedam prijava zbog zauzimanja javne površine. Napominjemo da je izložba uredno prijavljena u PU Kruševac", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, izložba je ipak održana "uz podršku građana".

Levica je najavila da će ta izložba biti organizovana u svakom gradu gde bude i izložbe "Necenzurisane laži".

Podsećamo, izložba "Necenzurisane laži" otvorena je 18. jula, u galeriji "Progres" u Beogradu i na njoj su predstavljeni članci, tvitovi i naslovi iz medija koji prema mišljenju SNS negativno pišu o predsedniku i funkcionerima te stranke. NUNS i NDNV su naveli da izložba predstavlja vrhunac cinizma vlasti, ali i dodatni pritisak na krhku slobodu izražavanja.

  • Predragg

    17.09.2016 17:59
    Sta ste drugo ocekivali? Svi redom u Komunalnoj policiji su iz SNSa. Imaju cak i "listu cekanja".
    Ako postanu aktivisti stranke (rad na terenu),obecavaju da ce ih zaposliti u Komunalnoj.Gotovo obavezno,roditelji su im bili (ili jesu ) u Radikalnoj Stranci. Strasno. Samo jos smedje kosulje fale,a i to je ,izgleda,rezervna varijanta,ako stvari krenu na lose po Vodju.(primetili ste da su "navijaci zadnjih godina" nesto tihi)
  • Da da

    17.09.2016 12:03
    Stide se svojih korena. Ti isti komunisti ciji su roditelji pokrali jugoslaviju. Sad vezbaju silu na umetnicima. Boje se revolucije a bice je kao sto bude i zemljotresa kad se najmanje nada.
  • lolcina

    17.09.2016 12:01
    Kerovi komunalni, ja vas nista ne razumem, samo vicete AV AV AV.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija