Supruzi obrijao glavu, žigosao je i terao da jede izmet

Muškarac (41) je uhapšen u utorak nakon što svojoj nevenčanoj supruzi (21) iz Kaluđerice naneo teške telesne povrede.

On se sumnjiči da je supruzi obrijao glavu, žigosao žaračem, isekao žiletom, vršio nuždu po njoj i terao je da jede izmet.

Žena je u utorak primljena u Urgentni centar, a policiju su pozvali lekari. Žena je policajcima ispričala da ju je muž danima držao zatočenu u kući, kao i da se iživljavao nad njom, piše "Alo."

Nevenčani suprug je najpre ženi obrijao glavu, a zatim ju je žigosao usijanim gvožđem po čelu. Onda ju je isekao žiletom po celom telu, mokrio i vršio veliku nuždu po njoj, a na kraju ju je naterao da pojede njegov izmet.

U policiji kažu da je ova stravična tortura trajala skoro dva dana u iznajmljenom delu kuće u Kaluđerici.

"Muškarac se u ponedeljak posvađao sa suprugom jer je sumnjao da je njena sestra, koja je donedavno stanovala sa njima, ukrala njegov novac. Oni imaju troje male dece, koja su, na sreću, tada bila kod njenih roditelja", kažu u policiji.

Nasilnik je brutalno pretukao ženu, a onda ju je vezao za krevet, zgrabio makaze i ošišao je. Potom je uzeo žilet i obrijao joj je glavu.

Nasilnik se cele noći iživljavao nad ženom, a ujutru ju je ostavio i izašao iz stana.

Policija je uhapsila osumnjičenog i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

  • Z

    28.09.2016 18:57
    Kako li je ovo moguce?
  • dule

    28.09.2016 13:51
    "Bombon
    28.09.2016 • 10:32

    Ja ne znam šta očevi / braća / dedovi svih ovih jadnih žena rade? Pa meni ne daj bože da ovo neko uradi ćerci, ne bi ga spasila ni jedna policija na svetu."


    Pa vidi, na svu sreću nemam ovakvih primera u familiji ali cenim da se ovakve stvari ne događaju odjednom nego se tokom vremena pogoršava. I prilično sam ubeđen da velika većina te braće i očeva u jednom trenutku savetuju tu devojku da se okane budale. Verovatno dobar deo njih poučen savetima i ličnim iskustvom to i uradi, ali kao što vidimo ima i primera gde ostaju uz nasilnika i ignoriše dobronamerne savete svojih bližnjih. Kad se na kraju dogodi ovako nasilna i dramatična situacija najpametnije je primiti ženu i decu i pitati je kako da joj se pomogne.

    Ništa jaka dela (prebijanje idiota), ništa jake reči (repo sam ti rekao i slično) nego samo primiti kod sebe, skloniti od nasilnika i pitati kako da se pomogne. E sad, ako nadležne službe ne odrade svoj posao onda nasilje jeste jedino rešenje.
  • Šta

    28.09.2016 12:44
    da
    Šta da kažem osim, Srbija srednji vek, ako pogedate stavove političara ili crkve (npr. abortus) sve Vam je jasno.
    Ja bih ga osudio na maksimalnih 40 godina, ali s obzirom gde živimo ne bi me čudilo da dobije 1-2 godine uslovno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.