Bračni par kamenovao komšiju do smrti

Bračni par iz Surdulice uhapšen je zbog sumnje da su ubili svog komšiju.

M.I i V.I. su uhapšeni juče popodne, jer su komšiju S.G. (58) pretukli motkama i gađali kamenjem dok nije preminuo. Do fizičkog obračuna došlo je posle svađe.

Policija je uhapsila bračni par i njima je određeno policijsko zadržavanje.

Prema nezvaničnim informacijama, razlog ubistva su neraščišćeni imovinski odnosi.

  • chu

    01.10.2016 15:15
    @ja
    Kakve veze imaju imigranti. Problem je kad si u tuđoj zemlji,onda si ambasador svoje zemlje. Imigranti nisu ostavili dobar utisak. A to što neki naši Fred i Vilma kamenuju nekog...dešava se i u drugim državama.
  • ja

    01.10.2016 14:14
    prokleti imigranti, tu bagru treba sto pre napolje iz ove zemlje... cekajte, ovo nisu uradili imigranti? kako je to moguce?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.