Velimir Ilić: Nisam pozvan na otvaranje autoputa, a portiri i čistačice jesu

Predsednik Nove Srbije (NS) i bivši ministar građevinarstva Velimir Ilić nije dobio poziv za današnju svečanost otvaranja deonice autoputa Ljig-Preljina na Koridoru 11, preneo je lokalni portal Morava info.
Ilić je rekao da je očekivao da će biti pozvan na ceremoniju puštanja autoputa u saobraćaj, ali da nije previše iznenađen postupkom službe protokola Vlade Srbije.
 
"Vidim da su pozivnice za svečanost otvaranja dobili portiri i čistačice po javnim preduzećima, ali mene se kao čoveka koji je izneo taj projekat kada je bilo najteže izgleda nisu setili. To je njihova bruka i sramota. Ja sam ponosan što neću biti u tom društvu koje će se tamo naći da se promoviše. Oni pravi uvek su bili skrajnuti, a pojavljuju se statisti i sporedni igrači željni fotografisanja i aplauza prisutne publike", rekao je Ilić.
 
On je podsetio da su radovi na gradnji deonice auto-puta od Ljiga do Preljine počeli krajem 2012. godine kada je on bio ministar.
 
Više o ovom autoputu možete pročitati OVDE.
  • Pa kad je poznat

    07.11.2016 19:36
    On bi se tamo napio, a zatim bi nekog šutirao i psovao mu mother.
  • Ružica

    07.11.2016 17:17
    Sram ih bilo ni mene nisu pozvali.
  • u prolazu

    07.11.2016 15:58
    Koliko je Ilić ZAISTA zaslužan za 54 meseca izgradnje 40 km puta, nadam se da će neka poštena vlast u budućnosti objaviti i sankcionisati! Kad se već sam proziva!

    Sa druge strane, zaista je i nedostajao pored Zorane i velikog gospodara, čuvenih filozofa!
    Neki stručnjak je izjavio na RTS da je put urađen u roku, iako svi znamo koliko je kasnio!
    Gospodar pokušava megalomanski da se poredi sa Titom dok za 4,5 godine radi 40 km puta! Da je Tito tako radio, sve ručno i bez modernih mašina, još bi nam zaprege išle glavnim putevima, nekima i idu!

    Dobro je što su ukopali tunele koliko im je falilo u visini, i to nazvali zamenom betonskih ploča. I na snimku na RTS se vidi kako šleper poskoči pri izlasku iz prvog tunela. Da se ne lažemo.

    Da budem pošten, ovo je jako dobro za te krajeve, ALI, nije ovo auto-put kroz Srbiju, niti su oni završili bilo šta sem jedne deonice od 40 km! Daleko smo od auto-puta kroz Srbiju!

    Jedno pitanje za gospodara:
    -Zašto se kredit od Emirata koristi za izgradnju auto-puta Niš-Drač, kroz celo Kosovo, umesto da se završe ovi putevi, i zašto ćemo mi vraćati taj kredit ako već put ide kroz našu teritoriju 30 km, mada je i Kosovo "naša, ali okupirana" teritorija!? Čiji put finansiramo?

    Malo komedije, ne može bez toga, kako su svi govornici pravili "značajne" pauze zahvaljujući se gospodaru u toku kojih je okupljeni narod "spontano" aplaudirao!
    To su spremačice i portiri koji su naterani da dođu dok bi Ilić trčeći došao!
    Nisu isti, zar ne?

    Al nam je dobro!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija