Putin odobrio Srbiji isporuku šest migova

Predsednik Rusije Vladimir Putin odobrio je Srbiji isporuku šest aviona "mig 29" i kontingenta oklopnih vozila, pišu Večernje novosti i dodaju da je na Beogradu da se izjasni o toj ponudi Moskve.
Kako izvor lista navodi, sada se očekuje odgovor predsednika Srbije Tomislava Nikolića i Vlade Srbije, a prepreka bi mogla da bude i predviđena cena remonta postojećih letelica.
 
"Moskva je navodno na sto stavila da je za popravku lovaca koji su u upotrebi i prateće opreme neophodno oko 50 miliona dolara", piše list. Dodaje se da je to za Beograd bila previsoka cena i da je zahvaljujući ministru odbrane Rusije Sergeju Šojguu ona smanjena.
 
"Sada je na Beogradu da izvaga i ekonomsku računicu, ali i političke posledice koje sa sobom nosi moguća nabavka ruske vojne tehnike", piše list.
  • G

    11.11.2016 18:56
    @Rtanjski čaj - interesantno zapažanje. Na ovim stranicama se često javljaju građani koji tvrde da narod nema ni za hleb, da su deca Srbije gladna, da nam nisu potrebni novi tržni centri jer nema ko da u njima kupuje, međutim vi smatrate da će od poreza na "travuljinu" da država zaradi stotine miliona evra. Možda je to iz istog razloga usled kojeg u zemlji u kojoj narod skapava od gladi bašte kafića bivaju po ceo dan pune.
  • Cockney Call

    11.11.2016 16:01
    Vladolf Putler, imperator, poklanja svojoj guberniji nešto što je bilo upotrebljivo pre trideset godina. Naše sluge su nedoje..nom punoglavacu Putleru izrazile zahvalnost kroz davanje države na iz`volte.
  • Rtanjski čaj

    11.11.2016 14:24
    Legalizujte travuljinu, i za 2 godine od poreza bi mogli kupiti 66 migova!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.