Već ukradena dva kilometra zaštitne ograde na novom auto-putu

Na auto-putu od Ljiga do Preljine za deset dana od kada je otvoren ukradeno je oko dva kilometra zaštitne ograde, kao i 20 poklopaca za šahtove, saopštilo je danas Ministarstvo saobraćaja.
Ministarstvo je upozorilo građane da je auto-put pokriven sa 150 bezbednosnih kamera i da će svi počinioci koji budu krali i uništavali zaštitnu imovinu duž auto-puta biti procesuirani pod optužbom za teško ugrožavanje bezbednosti saobraćaja.
 
Nedavno je, na primer, podseća se u saopštenju, automobil naleteo na srndaća koji je istrčao na auto-put i samo pukom srećom niko od građana nije stradao u udesu.
 
Ministarstvo saobraćaja apeluje na građane, naročito na one koji koriste i žive pored novog auto-puta od Ljiga do Preljine, da ne seku i ne kradu zaštitnu ogradu jer tako ugrožavaju bezbednost svih putnika u saobraćaju.
  • Oko za oko

    16.11.2016 23:55
    Zemlja nema gazdu.Oni koji su ta gvožđa stavljali su ih gotovo sigurno i odneli.Kod Tileta bi 2 lokalna pandura za čas našla lokalne gvožđare išibala ih po bubrezima tako dok sve ne priznaju a onda posle 6 meseci otišli bogu na istinu kad im bubrezi istrunu.A ako su kamere snimile izgrednike i vozila, izgrednike na robiju, trajno oduzeti vozila (ili konje u kobasice).

    Slično i sa ovima što mlate žene.Naplaviti do bola pendrek zakonom, sa uslovnom na 7godina, pa ako je još jednom dirne dodatne batine i u bajbuk za postepeni put do sv.Petra.Budale se ne boje ničeg osim batina.
  • Antirusofil

    16.11.2016 21:40
    Tuzna je i zalosna ova nedodjija .
  • Bugi Vugi

    16.11.2016 21:29
    Ja nemam nista protiv jednog srndaca da naleti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.