Bakić: Pitanje je da li podrška DS više šteti ili pomaže Jankoviću

Sociolog Jovo Bakić ocenio je danas da je pitanje da li podrška Demokratske stranke (DS) više šteti ili pomaže predsedničkoj kandidaturi ombudsmana Saše Jankovića.
"Meni je Saša Janković veoma drag i vrlo verovatno ću glasati za njega, ali pitam se da li to što ga je DS na čelu sa Draganom Šutanovcem podržao, više šteti ili pomaže", kazao je Bakić.
 
On je naveo da bi "blagodat podrške DS mogla da bude nekih 10.000 glasova, ali bi istovremeno, pošto je Šutanovac na njenom čelu, mogla da oduzme par stotina hiljada glasova".
 
Govoreći o tome da li će biti još kandidata opozicije, Bakić je ocenio da to ne bi bilo dobro i da u tom slučaju sumnja da bi bilo koji kandidat prošao u drugi krug predsedničkh izbora.
 
Predsedništvo DS odlučilo je juče da podrži kandidaturu Jankovića za predsednika Srbije. Šutanovac je rekao da je Janković "personifikacija vrednosti za koje se zalaže DS".
  • baš baš

    12.01.2017 14:11
    Kako je Saša pomagao građanima, tako će proći....samo interrs....
  • Dule

    12.01.2017 08:05
    Jel to onaj Jovo Bakic sto je pisao program one preuspesne levicarske stranke Borka Stefanovica sto je izasao iz DSa?
  • Lotre

    12.01.2017 00:48
    Naravno da će mu naškoditi!
    Ko s đavolima tikve sadi, budi se popišan... ili tako već nekako

    Na njegovom mestu ja bih javno odbio njihovu providnu i podlu podršku i odmah obezbedio milion glasova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.