Jeremić danas u Beogradu razgovara sa građanima

Bivši ministar spoljnih poslova i predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić razgovaraće danas u Beogradu sa građanima na temu "Srbija u 2017. godini".
Dnevni list Danas objavio je u petak, 13. januara da bi Jeremić danas u Mikser hausu, gde će razgovarati sa građanima, trebalo da najavi da će se kandidovati na izborima za predsednika Srbije.
 
Kandidaturu su najavili zaštitnik građana Saša Janković, predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, predsednik Dveri Boško Obradović, funkcioner Pokreta socijalista Bratislav Jugović i predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović.
 
Kandidat Srpske napredne stranke, kako je najavio lider SNS i premijer Srbije Alaksandar Vučić, biće poznat do 15. februara.
  • Janko

    15.01.2017 14:10
    Smešno
    Ameri odvrnuli slavinu, pa Jeremić kreće u kampanju.
  • Max

    15.01.2017 13:44
    on
    Evo i ja razgovaram sa gradjanima! Znaci li to da sam ja dobar? Ma kada je neko bio i bavio se politikom, kada je bio savetnik predsedniku i ti saveti su doveli do goreg zivota i Srbiji, loseg odnosa u politici..sta ima vise da trazi u politici. Koliko je znao toliko je i pokazao...sada m,u je ostalo samo da sebi napuni jos vise dzepove.
  • Marko

    15.01.2017 13:35
    Izgleda da nema nista od zajednickog kandidata opozicije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.