MUP: Velimir Ilić se parkirao na mestu predviđenom za osobe sa invaliditetom ispred Spensa

Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da su netačni navodi Velimira Ilića da policija ne postupa u slučaju oštećenja njegovog automobila i da je on uklonjen jer je bio parkiran na mestu predviđenom za osobe sa invaliditetom ispred Spensa.
Kako se navodi u saopštenju, policija je u više navrata pokušala sa njim da stupi u kontakt, ali se on nije odazvao pozivima. Vozilo ispred Spensa mu je uklonjeno jer je bilo parkirano na mestu predviđenom za osobe sa invaliditetom.
 
"Ilić je, sutradan po događaju, 30. decembra 2016. godine, odmah bio pozvan da da izjavu, ali se pozivu nije odazvao uz obrazloženje da nije u mogućnosti da dođe zbog novogodišnjih praznika. Poziv Iliću upućen je ponovo 4. januara, a potom i 12. januara ove godine. Ilić se nije odazvao ni na jedan poziv, tako da je, u najmanju ruku, neumesna njegova izjava da se na rasvetljavanju slučaja ne radi zbog toga što je inspektor na "novogodišnjem odmoru". Takođe, netačni su Ilićevi navodi da mu je vozilo nezakonito uklonjeno ispred novosadskog Spensa 14. decembra prošle godine, s obzirom na to da je utvrđeno da je auto zatečen nepropisno parkiran na parking prostoru koji je saobraćajnim znakom i oznakama na kolovozu označen kao prostor za parkiranje invalida. Shodno navedenom, u skladu sa zakonom doneto je rešenje o uklanjanju vozila i ono je smešteno u prostorije JKP "Parking servis", odakle je iste večeri preuzeto. U pogledu Ilićevih navoda u vezi sa veštačenjem vozila, Ministarstvo ističe da je dogovoreno da se ono obavi u jednoj autokući uz prisustvo više veštaka, o čemu je kontaktiran Mašinski fakultet s obzirom na profesionalne reference", ističe se u saopštenju
  • MrzimFašiste

    20.01.2017 11:12
    "Zasto to niko ne uradi u Austriji, Sloveniji ili bilo kojoj moralno odgovornoj zemlji?"



    http://www.zurnal24.si/diplomat-nediplomatsko-parkiral-na-mestu-za-invalide-clanek-277277
    https://data.motor-talk.de/data/galleries/0/6/7618/64977337/abschlepp-1108275294752403257.jpg
    http://www.digita.org/parcheggia-lauto-sul-posto-per-disabili-gli-hanno-dato-una-punizione-esemplare-video/

    Treba da nastavim da guglam ili si shvatio da si glup?
  • E, da

    20.01.2017 10:53
    Evropska prestonica kulture
    Sve je tačno što ste napisali.... ali... shvatate li da je on dobio medijski prostor?
    Što ne bi smelo da se desi.... za ovakve. U ozbiljnoj zemlji.
    Kad je poslednji put neki naučnik, književnik, glumac dobio ovoliko prostora?
  • Kolas

    20.01.2017 10:32
    Sigurno
    Da i ona policija je htela da zaposli ove sa akademije kriminalističke u Zemunu, i deficit je smanjen zbog rada vlade a ne zbog pada cene barela nafte...
    Klupko se polako odmotava, iskren da budem bojim se razrešenja cele ove priče, jer ovi neće otići tek tako, a ako ih sirotinja napadne, sirotinja to ne radi zbog osećaja pravde, već zbog i isključivo osvete... veliki problemi u najjavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija