Dačić: Kandidatura Vučića je sigurna pobeda u prvom krugu

Potpredsednik Vlade i lider SPS-a Ivica Dačić pozvao je Aleksandra Vučića da donese racionalnu odluku o predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije koja će doneti pobedu u prvom krugu izbora.
Ivica Dačić je na konferenciji za novinare rekao da postoje svi uslovi za pobedu u prvom krugu ako predsednički kandidat bude Aleksandar Vučić.
 
Navodi da ne zna da li je bilo sastanaka Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića i da čeka sastanak sa premijerom.
 
"Izneo sam svoj stav i ostajem pri tome. Jedino kandidovanje Aleksandra Vučića obezbeđuje sigurnu pobedu u prvom krugu", rekao je potpredsednik Vlade.
 
Odgovarajući na pitanje zašto je Tomislav Nikolić za njega neprihvatljiv kao predsednički kandidat, Dačić je upitao zašto bi se išlo u drugi krug ako Vučić može da pobedi u prvom.
 
"Ovde nije reč o emocijama, reč je o politici", istakao je Dačić i naveo da hoće pobedu na tim izborima, a ne da izgubi zbog toga što neko ima ambiciju koja nije realna.
 
Naveo je i da Nikolić može da se kandiduje i bez podrške SNS-a, ali da će SPS podržati Vučića kao kandidata.
 
"Na njima je da se dogovore. Ako je kandidat Vučić, podržaćemo ga, ako je neko drugi, ja sam kandidat za predsednika Srbije, a onda ćemo videti ko će koga podržati u drugom krugu", rekao je Dačić.
  • Novosadjan

    12.02.2017 23:08
    Ovaj će se slogirati ako mu vodja ne pobedi
  • Goran

    12.02.2017 22:44
    debeli
    Ovaj u svakom sosu mora biti mirodjija...
  • pawlle

    12.02.2017 17:44
    pa,ko normalan moze za to da glasa,ni mama njegova nece glasati za istog ,oteo joj penziju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.