Inspekcije još nisu dobile prijave za preprodaju besplatnih koverata

Tržišna inspekcija nije do sada dobila nijednu prijavu za preprodaju besplatnih koverti za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi".
"Uvidom u elektronsku evidenciju svih primljenih prijava Sektora tržišnoj inspekciji, nisu konstatovane prijave za preprodaju koverata za nagradnu igru. Što se tiče stanja na terenu, načelnici područnih jedinica nemaju saznanja da se na teritoriji njihove nadležnosti vrši nelegalna prodaja ovih koverata. Svakako nastavljamo da pratimo situaciju", navode u Tržišnoj inspekciji za "Novosti".
 
U Poštama Srbije ističu da su sve njihove poslovnice dobro snabdevene kovertama.
 
"Pošta Srbije pomno prati situaciju sa zalihama namenskih koverata u više od 1.500 svojih poslovnica i kontinuirano doštampava nove količine, što će biti praksa tokom čitavog trajanja nagradne igre", navode iz "Pošta Srbije".
 
Ovo preduzeće do sada je odštampalo i distribuiralo 3,4 miliona namenskih koverata.
 
Podsetimo, interesovanje za ovu nagradnu igru je toliko da su građani počeli da prodaju fiskalne račune preko interneta, poklanjaju račune kao rođendanski poklon, ali su se pojavili i tapkaroši koji koverte, koje su inače besplatne po poštama, prodaju za 50 do 100 dinara po komadu. Takođe, morao je da bude ograničen broj besplatnih koverti, jer su u prvih nekoliko dana razgrabljene po poštama.
  • NS

    03.03.2017 13:08
    nema koverti
    Nema koverti mesec dana, ni po jednu kovertu ujutru da vam daju.
    Stiče se utisak da će ona dva miliona koverti podeliti svojima.
    I eto iznenađenja ko će dobiti nagrade. Silno će se sami iznenaditi kad dobiju nagradu koju su spremili.
    Kako pametno dati pare sam sebi, i još napraviti reklamu.
  • Voja

    15.02.2017 13:24
    Od nervoze sto nisu jos dobili ni jednu prijavu... odvaljuju igrice na fejsu!
  • cica

    15.02.2017 11:20
    namešteno

    znate, ima jedna zemlja na Balkanu i zove se Srbija (ili Smrdija). U njoj narod živi teško, pošten narod jedva preživljava i uredno plaća režije, dok jedan deo ljudi uživa u luksuzu tj luduje. Naša vlast se ponaša kao da smo mi Norveška.

    inače, u poštama ima (provereno znam!) koverata ali one nisu namenjene običnom narodu, seljacima koji su prvi na biralištima kad treba da se glasa...

    ŽIVI BILI PA DOBILI MIKSER

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.