Izvođač na Koridoru 10 tražio da se rokovi produže za pola godine

Grčka kompanija Aktor tražila je produžetak rokova za sve četiri deonice na Koridoru 10 po pola godine, rekla je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastruktiure Zorana Mihajlović.
Ona je navela da je ministartsvo zauzelo stav nakon izveštaja Radne grupe i Nadzorne komisije o kašnjenju radova i prosledilo ga javnom preduzeću Koridori Srbije.
 
"Potpisnik ugovora sa Aktorom je kompanija Koridori Srbije koja je nadležna za njihovu realizaciju. Ministarstvo građevinarstva je definisalo stav i čeka odgovor", rekla je Mihajlović.
 
Izjavila je da je "normalno da ponekad ima problema ali da je glavni razlog u kašnjenju radova Aktora nedovoljno ljudi na trasama". Rokovi za završetak radova na Koridoru 10 na trasama koje gradi ta grčka kompanija su, prema njenim rečima, kraj ove godine i prvo tromesečje naredne.
 
Aktor radi na deonicama Bancarevo-Crvena reka, Crvena reka-Čiflik, Staničenje-Pirot, dužine 48 kilometara, i na obilaznici oko Dimitrovgrada.
  • d

    18.02.2017 12:02
    pravda
    sigurno da se nece dozvoliti produzenje rokova, to niko od 7 miliona gradjanane zeli. pa to bi bio skandal.
  • Rotkvarija

    18.02.2017 09:40
    Naravno
    A Žeželj?!
  • Noname

    17.02.2017 18:15
    hm!?
    Jel su to oni isti kojima "Država" produžava rok već ko zna koji put i isti oni kojima "Država" plaća penale jer kasne sa izgradnjom dogovorenog i po dogovorenoj ceni!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija