Preminuo bivši vaterpolista Partizana Radosav Andrejić

Bivši vaterpolista Partizana, Radosav Andrejić umro je posle teške bolesti u 22. godini, saopštio je danas njegov klub.
Andrejić je prošao sve mlađe kategorije Partizana, a bio je i uspešan student Stomatološkog fakulteta. Prošle godine je oboleo od leukemije.
 
"Nažalost, Radosav je bitku sa opakom bolešću izgubio", navodi se u saopštenju Partizana.
 
Andrejić je pionirskim, kadetskim i juniorskim ekipama Partizana osvojio nekoliko trofeja nacionalnog prvaka, Kup Srbije, a imao i uspeha na medjunarodnim turnirima.
 
"Kao igrač stasavao je sa vršnjacima i vaterpolistima godinu-dve mlađim od njega. Većina njih su poslednjih godina nosioci igre prvog tima crno-belih. Radosavov tri godine mladji brat Dušan je takođe prve sportske korake napravio kao vaterpolista Partizana. Obojica su na Banjici ostali upamćeni kao uspešni vaterpolisti, veliki radnici, vaspitani i primerni sportisti", naveo je Partizan.
 
Partizan je učestvovao u prikupljanju pomoći za lečenje Andrejića, zbog čega je, između ostalog, organizovao humanitarnu utakmicu sa Galatasarajem.
 
"Vaterpolo klub Partizan upućuje izraze iskrenog  saučešća porodici Radosava Andrejića", naveli su crno-beli.
 
Vreme i mesto sahrane nisu saopšteni.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.