Gojković: Sledeće nedelje odluka koji su sve izbori pred nama

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da će sledeće sedmice biti odlučeno da li će, pored predsedničkih, biti održani još neki izbori.
Gojković je istakla da je sigurna da će Glavni odbor SNS danas potvrditi predlog Predsedništva da Aleksandar Vučić bude kandidat te partije na predsedničkim izborima, a da će se posle toga sagledati da li je potrebno da se raspišu parlamentarni ili neki drugi izbori.
 
S obzirom na to da predsedničke izbore raspisuje predsednik skupštine, a parlamentarne predsednik Republike, Gojkovićeva je, odgovarajući na pitanje da li će biti problema oko toga zbog novonastale situacije, rekla da su svi dužni da poštuju Ustav i zakon.
 
Gojković je ocenila da je Vučić pokazao da mu nije važna politička moć, jer mesto premijera Srbije svakako donosi više te moći i da mu je važnija Srbija i kako će ona izgledati nakon izbora. Ona je navela da je Vučić pokazao i svoju racionalnost u svemu tome.
  • Preambula

    18.02.2017 01:42
    Izdrzi. Nemoj komentirati ovakve. Izdrzi...budi jak...nemoj...ne zasluzuju.Nisu vredni prezira. Nestace i oni,nicija nije do jutra gorela....
  • ST

    17.02.2017 23:31
    More i tebe da ne gledamo vise...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija