Nova Srbija podržala kandidaturu Jeremića

Predsedništvo Nove Srbije u Čačku jednoglasno je danas podržalo kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika Srbije i navelo da će tokom kampanje sve svoje resurse staviti u funkciju izborne pobede Jeremića.

Nova Srbija u saopštenju navodi da su svi članovi Predsedništva te stranke podržali uvodno izlaganje predsednika Velimira Ilića i stav da se treba suprotstaviti vladajućem režimu u Srbiji, koji personifikuje Aleksandar Vučić. Stranka navodi da Srbija pod aktuelnom vlašću tone u svim sferama života, bez rezultata na ekonomskom, političkom i socijalnom planu.

Nova Srbija smatra da je Vuk Jeremić jedini čovek koji u ovom trenutku može da se suprotstavi kandidatu vlasti.

"Ukoliko vlastodršci raspišu i prevremene parlamentarne izbore, Nova Srbija će biti deo opozicionog političkog bloka na čelu sa Vukom Jeremićem", navodi se u saopštenju.

 

  • Vlada

    20.02.2017 09:49
    @rotkvarijanac

    A ja se nadam da neće - Jeremićevi i Jankovićevi glasači imaju malo dodirnih tačaka. Nisam siguran da u takvom drugom krugu ne bih glasao čak i za Vučića, samo da ne rizikujem da ovaj uobraženi nesposobnjaković bude na čelu države.
  • Патриота

    20.02.2017 09:43
    До ПОБЕДЕ !!!
    Свака част Велимиру Илићу, српском домаћину и патриоти да је схватио и подржао јединог кандидата који може да победи АВ !!!
  • pera

    19.02.2017 20:20
    ..
    Kao i kad je Legija podrzao Kostunjavog. Pametnom dosta.
    Ne treba Jankovic da se prlja podrskom vucicevom trojanskom konju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija