Dragan Marković Palma traži parlamentarne izbore

Jedinstvena Srbija predlaže premijeru Aleksandru Vučiću da se u Srbiji zajedno sa predsedničkim raspišu i vanredni parlamentarni izbori, kako bi se učvrstila stabilnost zemlje, izjavio je lider te stranke Dragan Marković.
"Vanrednim parlamentarnim izborima bi postigli, u ovom trenutku veoma važno jedinstvo Srbije, kao odgovor na sve zategnutije odnose u regionu i kako bi sačuvali mir i nastavili evropski put Srbije, a da pri tom čuvamo državne i nacionalne interese. U Skupštini Srbije ne treba da sede oni koji nemaju legitimitet i ne predstavljaju nikoga", naveo je Marković u pisanoj izjavi.
 
Marković je rekao da očekuje da će njegov koalicioni partner, lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić podržati taj predlog. Istakao je da je "jedini koji se kandiduje za predsednika Srbije zbog Srbije, Aleksandar Vučić". 
  • VladaN

    23.02.2017 22:36
    Los primitivos..
    ..se opet oglasio. rekao je malo, ali glupo.
  • Djole

    23.02.2017 13:33
    Slazem se
    Ali palma da izadje samostalno na izbore
  • izbori

    23.02.2017 13:31
    ovi što su zajahali će nas svake godine zajebavati s izborima, a u međuvremenu ima državu da obogalje i iscede kao žuti limun. kao mađioničari su... zli mađioničari

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija