I Čanak kandidat za predsednika

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak biće kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, odlučio je danas Glavni odbor te stranke.
U toj partiji navode da je "LSV uradila sve kako bi se postigao dogovor oko zajedničkog kandidata građanske opozicije", ali da se to pokazalo neuspešnim.
 
"Uputili smo pozive Saši Jankoviću i Vuku Jeremiću, ali pošto se Janković nije odazvao pozivu, izlišno je pričati o zajedničkom kandidatu", navode u Ligi.
 
LSV naglašava da su u pitanju izbori protiv Aleksandra Vučića i njegovog režima, što je i "razlog za kandidaturu Čanka".
 
Prethodno je i lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović najavio kandidaturu, nakon što je predsednica Skupštine Srbije raspisala izbore. Kako su predstavnici opozicije reagovali nakon raspisivanja izbora, čitajte OVDE.
  • Dabic

    06.03.2017 19:41
    Muzikant
    Canak je jedan obican muzikant
  • Dr

    05.03.2017 22:31
    Nisi smeo
    nenade nisi trbao da promenis dilera...
  • Voša

    03.03.2017 14:41
    AV
    Jel mene sećanje vara ili su oni u koaliciji sa SNS-om u Novom Sadu? Sad odjednom- idu na izbore protiv AV i njegovog režima??? Pa čekaj brale, koga ti foliraš?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija