Proglašen pobednik "Besede u Zoranovu čast"

Student Beogradskog univerziteta Nikola Masal pobednik je ovogodišnjeg takmičenja mladih u besedništvu "Besede u Zoranovu čast", ustanovljenog u čast premijera Zorana Đinđića.
Finale takmičenja održano je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a po odluci žirija kojim je predsedavao glumac Predrag Ejdus, drugo mesto pripalo je Jeleni Marić iz Užica dok je treće mesto osvojio student Univerziteta u Novom Sadu Stefan Stojković.
 
"Treba imati vere u mladu generaciju i mlade ljude koji sve više nastupaju i sve se više uključuju u borbu za bolje sutra", rekao je Ejdus.
 
Uz pobednike, učestvovali su u finalu i Marina Radovanović, Milica Stojković, Danilo Milenković, Anastasija Marjan i Danilo Lučić.
 
Finalnom takmičenju prisustvovali su udovica ubijenog premijera Ružica Đinđića i lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac koji su čestitali svim učesnicima finalnog nadmetanja u besedništvu.
 
Danas, 12. marta, navršava se 14 godina od kada je premijer Srbije i lider DS Zoran Đinđić ubijen ispred zgrade Vlade Srbije.
  • Rasejani procesor

    12.03.2017 21:13
    Kao što je baron Minhauzen leteo pod oblacima na topovskom đuletu, tako se nad Srbijom nadvilo čitavo čudo svakojakih Minhauzena doletelih na tanetu ispaljenom na Đinđića. Ne volem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija