VIDEO: Radulović gađan jajima tokom govora u Kladovu

Pokret Dosta je bilo je saopštio da je lider i predsednički kandidat Saša Radulović gađan jajima prilikom posete Kladovu.
Predsednički kandidat Saša Radulović gađan je jajima tokom govora u Kladovu, saopštio je Pokret Dosta je bilo.
 
Kako se navodi, incident se dogodio kada je Radulović davao izjavu za TV Kladovo, policijske snage su pre toga bile u blizini, ali u trenutku kada su gađani jajima, oni nisu bili prisutni. 
 
"Nervoza među Vučićevim pristalicama očigledno raste. To se vidi iz činjenice da nisu u stanju da se kontrolišu. Strah od drugog kruga predsedničkih izbora u kom je Vučić pobediv, tera ih da fizički napadaju političke protivnike. Juče je na ulici napadnuta devojka koja je delila flajere u kampanji Vuka Jeremića, danas Saša Radulović i novinari, sutra ko zna ko", dodaje se. 
 
Dosta je bilo poziva Aleksandra Vučića da smiri strasti u svojoj partiji, kako su naveli, "da opozove nemirne klince i da ih drži pod kontrolom".
 
"Nasilje je poslednji stadijum Vučićeve odbrane i on time jasno govori da je došao do zida. Pozivamo policiju da odbije da bude instrument u rukama jedne partije i jednog čoveka, da profesionalno radi svoj posao i zaštiti svakog građanina Srbije. Sigurni smo da policija želi da obavlja svoj posao bez pritiska, i da je policajce sramota što nisu bili u stanju da zaštite novinare i jednog predsedničkog kandidata koji je bio gost u njihovom gradu", zaključuje se.
 
  • da

    18.03.2017 20:38
    A jedno jaje kosta skoro 20 dinara. A znamo na cijoj listi troskova u predizbornoj kampanji su namirnice velika stavka. Svakako, krajnje je ruzno i nemoralno i neeticki u vreme kad mnogi gladuju hranu bacati i mnogo vise bi koristilo da su i ta jaja stavili u sendvic. Ovde kod nas u gradu danas su se zalili da su bili malo tanki.
  • a da je neko

    18.03.2017 17:02
    gađao Vučika
    To bi onda bio državni udar, ovako je zanimljivo njegovim novosađanima koji su došli sa 327 autobusa u Novi Sad da podrže velikog vođu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.