Dačić: Lagao bih kada bih rekao da me ne zanima mesto premijera

Ministar spoljnih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić naveo je da bi slagao kada bi rekao da ga ne zanima funkcija premijera, ali je i ponovio da takvu mogućnost on i predsednički kandidat i aktuelni predsednik Vlade Aleksandar Vučić nikada nisu pomenuli.
On je za izdanje Alo kazao da će odluku o tome ko će biti premijer posle izbora doneti Vučić zajedno sa Srpskom naprednom strankom.
 
Dačić je naglasio i da Vučić nije samo kandidat Srpske napredne stranke već vladajuće koalicije, pa samim Tim i kandidat socijalista.
 
On je kazao i da su gluposti i izmišljotine da SPS nije svim srcem podržala Vučića.
 
"To pojedini predsednički kandidati plasiraju u želji da se ogrebu za koji glas iz SPS-a", ocenio je Dačić.
  • Kernel

    27.03.2017 03:25
    Dačić: Lagao bih kada bih rekao.
  • Jakov

    26.03.2017 15:12
    Moj Dačiću,
    Radim i družim se sa četvoricom tvojih socijalista. Dvaojica javno pred onim ostalim kašu da če glasati za Jankovića, a listić slikati zajedno sa olovkom koju mu date. Treći tvddi da neće ni on ni brdo socijalista glasati za Vučića, a samo četvrti je čak ubeđen da neće biti drugog kruga...
  • Pera S

    26.03.2017 14:06
    dacic
    Ovaj Dačić radi svojih ličnih interesa uništava SPS i celu državu. Dačića treba smeniti i dovesti nove pametne i hrabre ljude da vode državu. Beli Samo Jako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.