Nišlijka poginula u fabrici Leoni, ima povređenih iz Srbije

Jedna radnica je poginula, a još petoro zaposlenih je povređeno jutros oko devet časova u pogonu kompanije Leoni u rumunskom gradu Pitešta, saznaje Blic.
Nezvanično, poginula radnica je iz Niša.
 
Prema prvim i nezvaničnim informacijama, nastradala radnica ima 29 godina i srpska je državljanka, a među povređenima takođe ima Srba, takođe, iz Niša.
 
Kako su rekli u "Leoniju" za portal Južne vesti stradala je I. I. (28) iz Niša, dok su povređene A. R. (29) i B. G. (33), jedna teže, a jedna lakše, prenosi Blic.
 
Sve se dogodilo, kako kažu u "Leoniju", jutros oko 9.30 sati kada je vozač, koji je prema nepotvrđenim informacijama "driftovao" na prostoru ispred fabrike, izgubio kontrolu, probio ogradu i uleteo u prostor gde su radnici bili na pauzi.
 
Prostor gde radnici uglavnom odlaze na pauzu, kako kažu oni koji tamo rade, nalazi se napolju, ali je ograden žicom i pleksiglasom i za sada nije poznato kako je Rumun svojim autom bio toliko blizu fabrike.
  • Vojvosadjan

    30.03.2017 13:53
    Dokaz da su Rumuni bolji od nas, driftuju s BMW kockicom i ulecu s istom u radnicku menzu. Gde je onaj Popesku sto ih stalno hvali? :)))

    Pokoj dusi mladoj zeni, odes novce da zaradis i pogines. Tuzno.
  • Ivana

    30.03.2017 13:25
    tnjv96@gmail.com
    Pa ovi otišli pa stradali...
  • EU

    30.03.2017 13:08
    Sudbine
    Što rekoše neki.... treba otići odavde što pre...
    Primer kako ne bude sve, kako je zamišljeno u glavi.
    Sad je prilika za kandidate, da se istaknu. Da se vrate tela onih koji su skinuti sa liste nezaposlenih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.