Muzičar dao izjavu policiji o snimku krađe glasova

Muzičar Predrag Gostović dao je kao građanin izjavu policiji u vezi sa snimkom navodne krađe glasova, koji je objavio na društvenoj mreži.
Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, Gostović nije priveden, niti uhapšen, već je prihvatio poziv policije da da izjavu u svojstvu građanina.
 
Snimak na društvenim mrežama, čije poreklo nije poznato, niti gde je snimljen, prikazuje dve osobe, čija se lica ne vide, a koja zaokružuju na listićima broj 6 i ubacuju u kutije poput glasačkih. Osobe koje ubacuju listiće se ne vide, ali se čuje njihov razgovor. Oni, između ostalog, kažu da su već ubacili 120 listića i da će ubaciti još, tako da izlaznost bude 90 odsto.
 
MUP je prethodno saopštio da je, u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, pokrenuo istragu o tom slučaju.
 
Reč je o snimku navodno sa nekog biračkog mesta u Sjenici. 
 
  • Dragan

    11.04.2017 19:50
    @Goran
    Sâm sebe si opisao. Jbg...
  • Goran

    11.04.2017 13:57
    Zapažanje
    Svaka budala zna da su prave glasačke kutije zapečaćene, usput one su prazne kada birački odbori otvaraju glasačko mesto, a posebna je priča što je opozicija imala ubedljivu većinu ovlaštenih kontrolora na biračkim mestima.

    E sada treba bite retard, pa poverovati da su svi opozicioni kandidati, onako ostrašćeni od mržnje prema vlastima, sve ovo verifikovali kao dobro, ispravno i nisu uložili ni jedan-jedini prigovor za neku ovakvu rabotu.

    Zaista ovde ljudi imaju nefunkcionalno znanje i svoju patološku mržnju prema vlastima iskazuju na najgluplji mogući način.

    Lično sam glasao protiv ove vlasti, ali sam puko sa svojim predsedničkim kandidatom, a to sam i potpisao na biračkom mestu posle brojanja glasačkih listića.
    Nije to lako priznati, ali moral mi ne dozvoljava da osporavam da nas je vlast gotovo politički ubila, preko rezultata izbora.
    Narod je dao svoju reč na glasanju, a nas je kaznio.

    Ovakve naručene video klipove (kvazi)demokratske opozicije najoštrije osuđujem.
    Pogotovo kao učesnik antimilošrvićevskih protesta 90-tih godina prošlog veka.
    Tada smo se borili za priznavanje izbora, a sada neki žele da se ulicom dokopaju vlasti, a mimo izbornog procesa.
    Nisam zbog toga demonstrirao krajem prošlog veka, a evo ni sada kao opozicionar, ne podržavam ove bezvezne pokušaje dela opozicije da se nedemokratskim sredstvima domogne vlasti.
  • Bill

    11.04.2017 13:21
    A Policija će da istraži krađu glasova? Ako je tako, onda je to sasvim druga stvar! Policija je jedna ozbiljna organizacija. To se odmah vidi, čim joj je na čelu jedan pošteni intelektualac. Je l’ pa sad’? Znam za jedan takav slučaj, kada je koza mog komšije „čuvala“ moj kupus, a komšija je vršio istragu nestalog kupusa…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija