MUP: Snimak ubacivanja listića u kutiju je šala

Snimak na kojem se vidi ubacivanje listića koji podsećaju na birački materijal u kutiju je šala, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.
Kako navode, istragom je utvrđeno da je ubacivanje listića snimljeno u kući M.P. (1980) iz sela Lukare u blizini Novog Pazara 5. aprila, tri dana nakon održavanja izbora.
 
"Listići koji podsećaju na birački materijal nisu originalni, jer nemaju žig niti druge zaštitne elemente, već su, kako je priznanjem svih saslušanih ustanovljeno, odštampani na kućnom štampaču M.P. i prema njegovim rečima služili su za šalu sa njegovim rođacima i prijateljima", naveo je MUP u saopštenju.
 
Snimak je, kako se dodaje, sačinio E.P. (1997) koristeći mobilni telefon M.P. koji ga je potom, prema sopstvenom priznanju, lično postavio na društvene mreže, a nakon nekolilo minuta je i lično uklonio snimak sa interneta. Takođe, M.P. je u izjavi datoj policiji ukazao da je snimak nastao u njegovom domaćinstvu i da je to razlog što se na snimku vidi da je bos.
 
"Osim šala koje je, po sopstvenom priznanju, pravio na račun premijera, pozivajući ga da ga zaposli u rudniku, iako u svojoj izjavi kaže da u okolini mesta gde živi ne postoji bilo kakav rudnik, M.P. je na jednom od listića dodao i redni broj 12 sa imenom svog rođaka E.P. kako bi to iskoristio za šalu i podsećanje rođaka da treba da ga zaposli", iznosi MUP.
 
Policija je uzela sve listiće i predala ih tužilaštvu, a na tim listićima se ne nalazi bilo kakva vrsta zaštite koja postoji na originalnom biračkom materijalu. Policija je saslušala i E.P. (1995) i E.P. (1997) koji su potvrdili navode M.P.
 
Saslušanjima je prisustvovao i tužilac, a policija je završila istragu i predala izveštaj tužilaštvu na dalje postupanje i preduzimanje svih zakonskih radnji na kvalifikaciji eventualnog krivičnog dela ili prekršaja koji se prepoznaju u radnjama M.P.
 
  • G

    13.04.2017 13:23
    @Vojvođanin - iako ne iznenađuje da je ovo jedini doprinos koje se od vašeg "intelekta" može očekivati, nije mi teško da još jednom i ako treba i hiljadu puta ponovim da je patološka potreba za revanšizmom mentalni poremećaj i da vam je zbog toga potrebna terapija.
  • Vojvođanin

    12.04.2017 14:41
    Hmm... nešto se oseća, a pa to je opet veliko G
  • R

    12.04.2017 13:01
    Ceo zivot u ovoj nedodjiji je sala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.