Zaplenjena droga vredna 62 miliona dinara

Policija je u Beogradu, u tri odvojene akcije, zaplenila drogu, oružje i automobile, a uhapšeno je devet osoba.
Zaplenjeno je oko 60 kilograma marihuane, oko 400 grama amfetamina, kokain, dva pištolja sa municijom i dva automobila koja su služila za transport narkotika.
 
Kako je saopštio MUP, vrednost zaplenjene droge procenjuje se na oko 62 miliona dinara.
 
U najvećoj akciji uhapšena je petočlana grupa sa područja Albanije i Srbije, za koju se sumnja da je u dužem periodu organizovala šverc droge iz Albanije za beogradsko tržište.
 
Nakon prebacivanja droge preko granice i njenog transporta u Beograd, na mestu kupoprodaje uhapšeni su organizatori šverca, albanski državljani P.B. (44) i E.H. (37), sa kupcima iz Srbije, B.S. (37) iz Beograda i J.J. (26) iz Lipljana, dok je vozač A.D. (43), takođe iz Albanije, uhapšen sa transportom marihuane. Tada je zaplenjeno oko 59 kilograma marihuane.
  • Perica

    20.04.2017 17:05
    #####
    Rodila "Trava" prošle a i ove godine!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.