Za napastvovanje dve unuke i još jednog deteta dobio godinu dana kućnog zatvora

Radiša Miletić iz Golupca koji je prošle godine uhapšen zbog napastvovanja svojih maloletnih unuka, od šest i pet godina, kao i još jedne devojčice, pravosnažno je osuđen na 12 meseci kućnog zatvora.

Osnovni sud u Velikom Gradištu vodio je dva postupka protiv Miletića, koji su pravosnažno okončani jedinstvenom kaznom od godinu dana kućnog zatvora s elektronskim nadzorom (nanogicom).

Njega je policiji prijavila njegova ćerka, odnosno majka devojčica Dragana Milošević, optužujući ga da je unukama pokazivao polni organ i terao ih da ga oralno zadovoljavaju na tavanu porodične kuće.

Ona za "Kurir" kaže da nije zadovoljna presudom, jer smatra da je neophodna veća kazna za njenog oca.

"Svuda se priča da se borimo protiv pedofilije, a mog oca su osudili na godinu dana kućnog zatvora. Presuda je prekjuče postala pravosnažna i nemam pravo žalbe na nju. Ipak, neći odustati i teraću dalje ovu priču", napominje ona.

Dodaje da su njene ćerke tokom suđenja veštačene.

"Sud i moj otac su tražili dodatno veštačenje u Kragujevcu koje bi trajalo nekoliko dana, ali ja sam to odbila. Deca su deset puta ponovila šta se desilo, nisam htela više da ih maltretiram", kaže Milošević.

  • Perica

    27.04.2017 12:58
    #####
    Daje Pipao Sudiju,DOBIO bi VIŠE kazne...
  • Leposava

    26.04.2017 14:39
    Bruka od države
    Kakve su nam sudije nije čudo! Jer samo ako Sudija ima pedofilske aspiracije za ovo krivično delo će suditi samo godinu dana naravno.
  • Bem vam mater!

    26.04.2017 13:14
    Brze, jace, bolje


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.