Akcija poklanjanja haljina i odela maturantima preko Fejsbuka

Akcija poklanjanja maturskih haljina nastavlja se i ove godine širom Srbije.
Prošle godine su novinarke Vesna Zakonović Arežina i Ana Milanković preko fejsbuk strane Dobre vile i maturske haljine uspele da povežu više od 300 devojaka i podele isto toliko haljina. Shvatile su da to mora postati tradicija.
 
Kako je pre nekoliko dana Vesna objavila na svom blogu, fabrika sreće ponovo radi. Vesna kaže da su jako zadovoljne i da misli da će ove godine biti mnogo više haljina podeljeno. Ranije su počele sa ovom akcijom jer su sada nešto drugačija pravila. 
 
"Sada mi ne pravimo albume sa slikama nego devojke šalju linkove sa svojih fejsbuk profila, samo zato da bi brže komunicirali i da bi se brže haljine podelile. To se pokazalo kao jako dobro jer smo već desetak haljina podelile u roku od četiri- pet dana koliko ovo radimo", kaže Vesna Zakonović Arežina za 021.
 
Ovakva ideja može mnogo da pomogne roditeljima i kućnom budžetu i sjajna je prilika za maturante da izgledaju lepo i novac iskoriste za neke druge stvari. Cene haljina koje se kupuju i, po nekom nepisanom pravilu, nose samo u toj jednoj prilici su iz godine u godinu sve veće. 
 
"Važno je da poruka stigne do svake maturantkinje i svake dobre vile i da svaka ta devojčica koja slavi ove godine bude srećna i zadovoljna jer je obukla baš to što je želela i sebi je to mogla da priušti", poručuje naša sagovornica.
 
Poziv važi i za momke koji bi da poklone odelo, košulju, cipele i obraduju mladiće koji ove godine završavaju školovanje. Sve informacije možete pronaći na fejsbuk stranici OVDE.
  • Master

    28.04.2017 21:25
    Za svaku pohvalu
    Jako lepa akcija. Svaka čast!
  • Andrea

    28.04.2017 20:43
    Svaka čast!
    Veoma lepa i plemenita ideja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.