Nikolić: Bio sam najbolji predsednik Srbije

Odlazeći predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da se sa Aleksandrom Vučićem, premijerom i izabranim predsednikom Republike, dogovarao kako da nastavi da pomaže Srbiji prijateljstvom koje je ostvario sa predsednicima mnogih država, posebno Rusije i Kine.
"To ne znači da nastavljam političku karijeru, već radnu. Tako i zamišljam svoje angažovanje posle isteka mandata", rekao je Nikolić u intervjuu za "Kurir".
 
Povodom spekulacija da bi mogao da bude ambasador u Moskvi, savetnik za međunarodne odnose ili pak glavni pregovarač za Kosovo, Nikolić kaže da spekulacije nisu zasnovane na istini i da neće radi ništa od pomenutog.
 
Za sebe kaže da je bio najbolji i jedini demokratski predsednik Srbije u novijoj istoriji i da baš ništa ne bi promenio.
 
Upitan kako će izgledati primopredaja dužnosti, Nikolić je rekao: "Biće u skladu sa zakonom i Aleksandrovim i mojim prijateljstvom i izvršićemo je 31. maja."
 
On, takođe, kaže da je bila ispravna procena SNS da Vučić može da pobedi na predsedničkim izborima. Međutim, na pitanje ko, prema njegovom mišljenju, ima energiju da zameni Vučića na mestu predsednika stranke, odgovara da ne zna. 
 
Na pitanje o tome ko bi mogao da bude premijer, Dačić ili neko iz SNS, Nikolić kaže da se time ne bavi.
  • Garri

    03.05.2017 18:40
    Ej tomo crni tomo sram da te bude zivis na visokoj nozi a narod ti gladuje i radi za 25K mesecno siroti radnik izvrsi samoubistvo zbog dugova a ti stidi se ove , ti sam za sebe tvrdis da si najdemokratskiji predCednik , i da smo mi pod tobom ziveli i zivimo savrseno , tvoje obrazovanje moral, i postenje NULA , tvoj ucinak drzavi i narodu nula najobicnija! Dno!... Stidi se tomo ove i svih tvojih izjava.
  • nss

    02.05.2017 21:35
    nss
    o boze gledaj da ga ne promasis kada budes gadjao
  • radojko

    01.05.2017 17:47
    kuku
    Kuku Tomo , pored odela Boss, Armani, Canali, Brioni, Dior, tebi uvalise zesktru. U njihovom odelu svako izgleda ko bolid

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.