Telo ubijene žene pronađeno u napuštenom vagonu na železničkoj stanici u Beogradu

Telo za sada nepoznate žene pronađeno je u napuštenom vagonu na železničkoj stanici u Beogradu.
Kako nezvanično saznaje N1, reč je o ženi staroj 36 godina. Nju je nepoznati napadač pretukao čvrstim predmetom i zadao joj smrtonosne udarce u predelu glave.
 
Policija istražuje da li je žena možda silovana pre ubistva, pošto, kako ovaj begradski medij saznaje, na sebi nije imala delove garderobe.
 
Telo ubijene jutros je pronašao mladić koji je ušao u vagon. Policija i forenzičari odmah su obezbedili mesto ubistva, kako bi prikupili tragove koji bi mogli da pomognu u istrazi.
 
Ubistvo se najverovatnije dogodilo tokom noći u blizini kućice za skretničare, međutim, od zaposlenih na železnici niko ništa nije čuo. Prema rečima očevidaca, ženu koja je ubijena, viđali su da dolazi u napušteni vagon u poslednjih 15 dana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija