Bivšem vaterpolisti ponovo tri godine zatvora za silovanje

Viši sud u Beogradu ponovo je na tri godine zatvora osudio bivšeg vaterpolistu Crvene zvezde Miljana Čolovića (34).
On je osuđen zbog silovanja kućne pomoćnice u njegovom stanu u Belvilu u novembru 2014. godine i produžen mu je kućni pritvor. Istom presudom sud ga je oslobodio optužbi za pokušaj silovanja žene u Banjičkoj šumi u decembru 2014.
 
Čolovićev branilac Dragan Palibrk rekao je da će se sigurno žaliti na osuđujući deo presude jer smatra da nije zasnovana ni na jednom materijalnom dokazu, već samo na iskazu oštećene, što je za odbranu neprihvatljivo.
 
I prvom preusudom Čolović je bio osuđen na istu kaznu zatvora, ali je tu odluku prošle godine ukinuo Apelacioni sud i naložio ponavljanje suđenja. Čolović je od oktobra 2016. u kućnom pritvoru, dok je pre toga u pritvoru Okružnog zatvora bio 22 meseca.
  • Brka

    23.05.2017 10:09
    Ako su ga dve optužile za silovanje, ko zna koliki je stvarni broj žena koje je silovao. Većina žena i ne prijavljuje silovanje zbog osećaja sramote i manjka vere u pravosudni sistem.
    Nadam se da će silovatelji dobijati strožije kazne. Ovom liku verovatno fali neka daska u glavi.
  • Gonič

    23.05.2017 09:25
    Tri godine? Malo je za takvog momčinu. Očigledno voli da demonstrira silu nad ženama, pa je možda potrebno sprovesti jedno ozbilljno psihijatrijsko veštačenje i uvesti ga u registar silovatelja - da komšiluk zna s kim ima posla.
  • terapeut

    22.05.2017 20:17
    Trebala ga je umiti kiselinom ... i ne zaj... se ovom lakrdijom ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija