Preminula radnica upucana tokom pljačke pumpe u Beogradu

Kristina Kaplanović (19), koja je ranjena prilikom pljačke pumpe u Beogradu u noći između četvrtka i petka, preminula je od zadobijenih povreda, javljaju beogradski mediji.
Devetnaestogodišnjakinja je teško ranjena u noći između četvrtka i petka na NIS-ovoj pumpi Veliki Mokri Lug kada joj je pljačkaš pucao u glavu.
 
U momentu kada se pljačkaš sa pištoljem u ruci pojavio, na pumpi su bila dvojica radnika i jedna radnica. Naoružani muškarac je počeo da ih gura, pištolj je opalio i devojku pogodio u glavu.
 
Radnica je tada sa teškim povredama glave prebačena u Urgentni centar.
 
U trenutku pljačke, u kasi pumpe bilo je 10.000 dinara.
  • @Prepotentni

    30.05.2017 11:04
    Aha. A ti posto vozis juga i valjda nikad nisi imao tatu, ne vozis bicikl, ne ides u kafice i ne setas psa, niti trcis radi rekreacije, ti si potresen po difoltu. Sav drhtis, vidim. Sram te bilo da ovakvu nesrecnu vest koristis da izventiliras svoj bes i mrznju prema ljudima koju zasnivas na onom sto rade ili imaju, a koje ne poznajes i nista ti nisu skrivili.
  • m

    30.05.2017 10:58
    Dosadni ste sa komentarima o drzavi, svi znamo gde zivimo i da smo nemocni da promenimo, jel imate ista smisleno da napisete? Pogledajte planetu malo, pa cak i evropski kontinent kojem pripadamo, nismo ni izbliza toliko losi. Nesrecni slucaj moze svugde da se desi.
  • Roditelj

    30.05.2017 10:29
    Bol
    Tužan i ogorčen, delim bol sa porodicom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija