Vučić podneo ostavku na mesto premijera

Aleksandar Vučić podneo je danas Skupštini Srbije ostavku na funkciju predsednika Vlade Srbije.
"Poštovani, u skladu sa članom 132. stav 2 Ustava Republike Srbije, podnosim ostavku na funkciju predsednika Vlade Srbije. Ostavku na funkciju podnosim zbog stupanja na dužnost predsednika Republike nakon izbora na kojima sam izabran za predsednika Srbije, održanim 2. aprila", naveo je Vučić u ostavci.
 
Na ostavci je naveden 30. maj kao datum podnošenja.
 
Skupština Srbije će ostavku predsednika Vlade konstatovati sutra na posebnoj sednici u 11 sati, a potom će, u 12 sati, Vučić položiti zakletvu i početi dužnost predsednika Srbije.
  • Fric

    31.05.2017 10:02
    A novi premijer nam ni ne treba, to će biti samo još jedna figurica u nizu.
  • dado

    30.05.2017 18:27
    Vec ste me preduhitrili, ali dobro zvuci....
  • Nindža Kornjačleone

    30.05.2017 17:00
    Verovatno ce da se krunise sada. Imeperator II Napredni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.