Ruše naplatnu rampu kod Bubanj potoka, moguće velike gužve u saobraćaju

Pripreme za uklanjanje naplatne stanice u Bubanj potoku uveliko su u toku, a radovi bi trebalo da počnu već od ponedeljka.
Rušenje bi trebalo da bude gotovo sredinom jula, a saobraćaj će se tokom radova odvijati usporeno, zbog zatvaranja pojedinih traka, pišu "Novosti".
 
Na tenderu za obavljanje poslova rušenja kompleksa čeone naplatne stanice "Beograd" kod Bubanj potoka, posao su dobili konzorcijum "Jedinstvo" i "Novi Pazar put" a. d. Ugovor je zaključen 8. maja, a vrednost radova je veća od 152 miliona dinara. "Izvođač je pre dva dana uveden u posao i po postavljanju privremene saobraćajne signalizacije krenuće se sa radovima", navode iz "Puteva Srbije". 
 
Rok za obavljanje radova je 45 dana od uvođenja u posao. Uklanjanje stanice obuhvata pripremu, rušenje i raščišćavanje gradilišta. 
 
Zbog kompleksnosti radova, posao će se obavljati u desetak faza. Za vreme uklanjanja stanice, biće zatvoreno nekoliko traka. Uglavnom će biti prohodne po dve trake u oba smera, dok će u poslednjoj fazi po sedam dana biti zatvoren saobraćaj u po jednom smeru. 
 
Pošto se rušenje poklapa sa početkom sezone godišnjih odmora, izvesno je da će se kilometarske kolone i ove godine stvarati na ovom delu auto-puta.
 
Naplatna rampa "Beograd" bila je najveća i najprometnija rampa u Srbiji. Kroz nju je lane, za samo 24 sata, prošlo 63.000 vozila.
  • Urođenik

    04.06.2017 20:19
    Devalvacija racia u progresu
    ....pa dokle će se neprofesionalno i sistematski degradirati sistem racionalnog i svoditi puk na manipulativnu grupu. Pa, ZAR SADA KADA JE POČELA SEZONA??? Da li je politički, ekonomski faktor ili je u pitanju nedostatak psihijatara.....ne znam, ali da smo ..oka, da, jesmo. Da ne mislim, a mislm, deluje kao da prave granični prelaz.
  • Nsnn

    04.06.2017 18:32
    45 dana za rusenje montazne naplatne stanice ? Pa jeste vi normalni ? To se za jedan dan ili jos bolje noc rusi, i jos dan 2 da se napravi novi asfalt i trake iscrtaju i to je to, kakvih 45 majko rodjena

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija