Ponuđena nagrada za informacije o ubistvu devojke na pumpi

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, u saradnji sa Kompanijom NIS, raspisalo je novčanu nagradu za građane koji dostave relevantne informacije koje mogu dovesti do otkrivanja razbojnika koji je opljačkao pumpu u Velikom Mokrom Lugu, kada je ubijena radnica pumpe Kristina Kaplanović.
Kompanija NIS obezbedila je dva miliona dinara za onog ko dostavi tačnu informaciju u vezi sa tim ubistvom.
 
Građani koji mogu da pomognu u rešavanju slučaja treba da se jave na telefon 064/8888-811.
 
Kristina Kaplanović (20) iz okoline Nove Varoši ubijena je u noći izmedju 25. i 26. maja, prilikom pljačke pumpe na kojoj je radila. Nepoznati razbojnik odneo je 10.000 dinara.
  • dragan

    12.06.2017 16:38
    ?
    Zar nije uhapsen taj lik?
  • ex chapman

    12.06.2017 13:59
    desperados
    nepoznati idiot (možda i kompletni idiot) ubio je devojku za 10.000 din. a onda se raspisuje privatna nagrada za njegovo hvatanje. i zvanično ste postali "divlji istok"! Crown Plaza a čim izađeš, preko puta, ilegalni otpad! video rođenim očima. to je slika Smrdije.
    btw kome se ne sviđa naziv Smrdija može da uloži oštar protest upravi za kanalizacije i korupciju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.