Beogradska autobuska stanica seli se kod Buvljaka

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić izjavio je da će Beogradska autobuska stanica (BAS) početkom iduće godine biti preseljena.
Kako je naveo, Direkcija za građevinsko zemljište završava projektovanje te stanice.
 
"Nova autobuska stanica biće u Bloku 42, kod Buvljaka na Novom Beogradu. Veoma brzo ćemo preseliti staru autobusku stanicu, sledeće godine", rekao je Vesić.
 
Dodao je da će na mestu na kojem se trenutno nalazi Beogradska autobuska stanica biti izgrađen tunel "koji će povezivati Savu i Dunav".
 
"Tunel će izlaziti na Bulevar despota Stefana, između MUP-a i Pančevačkog mosta. Imaćemo skraćeni put, tako da će ljudi s Novog Beograda do Pančevačkog mosta dolaziti za pet do deset minuta", izjavio je Vesić.
  • Observer

    22.06.2017 09:21
    Selidba
    Ovaj potez donosi probleme ljudima, koji će imati potrebu da presedaju na železnicu i obratno.
    Tada će im biti najbliža žel. stanica Novi Beograd. Sada je ta stanica zapuštena i sigurno će i ona biti rekonstruisana. U najmanju ruku će biti potrebno napraviti koridor za pešake i pokretne stepenice. Ipak je to manji biser, od onoga, koji je napravljen u N. Sadu sa novom autobuskom st. jer je od ž. stanice udaljena 2 km.
  • x

    21.06.2017 17:29
    y
    Ne prepisuj!
  • Jogi Letač

    21.06.2017 15:22
    Imamo mi u NS jednu autobusku viška, eno stoji zapuštena, pa možete nju iskoristiti. Mislim, kad niste angažovali Maju na vreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.