Vlasnik Kurira saslušan zbog optužbi bivših urednika lista

Vlasnik Kurira Aleksandar Rodić saslušan je danas u policiji zbog optužbi dvojice bivših urednika tog lista da im je pretio smrću, saznaje se u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
Bivši urednici Kurira Milan Ladjević i Saša Milovanović nedavno su rekli da su im pretnje upućene pre 15, 16 meseci i da su slučaj prijavili policiji.
 
Adrija medija grupa" (AMG), čiji je Rodić vlasnik, saopštila je sinoć da je podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg predsednika Saveta Regulatorne agencije za elektronske medije (REM) Gorana Karadžića i još pet članova tog tela zbog, kako se navodi, sumnje da su nesavesnim radom u službi omogućili televizijama Pink i Hepi da vode "brutalnu kampanju i medijski linč" protiv AMG i njenog vlasnika.
  • Lala

    22.06.2017 20:02
    Crnjak
    Od patoloskog lazova do psihopate..razvojni put AV-a.
  • Marko

    22.06.2017 14:24
    Pre 15, 16 meseci a sad se tek dešava... mhm...da, sisali smo vesla svi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija