Bez maloletnika u kafićima posle 22 sata?

Maloletnicima u Beogradu uskoro bi mogao da bude zabranjen ulazak u kafiće i barove posle 22 sata i na toj ideji Grad radi već duže vreme.
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da maloletnici ne borave u barovima posle nekog vremena u većini gradova sveta, a da bi to funkcionisalo kod nas mora se omogućiti obezbeđenju u tim objektima da gostima traže ličnu kartu.
 
"Na tome radim zajedno sa ministrima Nebojšom Stefanovićem i Rasimom Ljajićem, a tu odluku pozdraviće svi roditelji, pa i mladi kada sazru", rekao je Vesić za Blic.
 
Saobraćajci u belim uniformama pored nove fontane, kako kaže Vesić, nisu njegova, već ideja ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, odnosno "doprinos MUP-a ulepšavanju grada".
  • Pobesneli iz grada

    23.06.2017 10:11
    Molimo a malo mira
    Sta maloletnik trazi u kaficu ili bilo gde posle 22 h???
    Mogli bi da obratite i na glasnost muzike i pevaca i pevaljki kao i muzike sa razarajucim basovima...to sve ne mora da bude tako glasno!!!!!
    Ima onih koji spavaju,bolesni su,ili rade sutra a ima i umirucih koji uz tu nesnosnu buku ne mogu ni oka sklopiti.
    Sto svi podivljaju kada dodje leto?
    Glasno ne znaci i dobro!
    Dosta je vec divljanja i ostatak godine!
    Mole se vlasti u gradovima da svedu jacinu muzike na oblast restorana,lokala,brodova.......
    MOLIMO !!!!!!!!
  • ns

    23.06.2017 07:47
    kao i sve u ovoj zemlji što se radi, bio sam na najmanje 20 sajmova u poslednjih par godina za T.O.Beograda gde kao glavni adut reklamiraju noćni provod, kafiće i klubove u Beogradu. na konto toga im i dolazi gro turista i bekpekera, što je super. ali ko je nama najveći neprijatelj, pa mi sami. sad j*bo i stotine hiljada evra uloženih u promociju, j*bo jedini iole velik i konstantan izvor prihoda, j*bo sve daj da mi silimo i jašemo jer nam se može. ponavljam, MALO SU NAS BOMBARDOVALI!!!
  • nisam ovca

    22.06.2017 23:43
    klasična diverzija
    Kao. A u stvari je poenta dati obezbeđenju pravo da legitimiše. I baciti kosku masi da se pokida.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.