Vulin ministar odbrane, Đorđević ministar rada

Ministri Aleksandar Vulin i Zoran Đorđević zameniće funkcije - prvi se seli na čelo Ministarstva odbrane, drugi u Ministarstvo rada.
Kako pišu beogradski mediji, ministar odbrane Zoran Đorđević potvrdio je za "Alo" da će u vladi Ane Brnabić preuzeti ministarstvo koje je do sada vodio Aleksandar Vulin.
 
"Velika mi je čast što me je buduća premijerka Ana Brnabić zvala da budem deo njenog tima. U novoj vladi mi je poveren resor za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanaja. Sa velikim zadovoljstvom ću prihvatiti ponudu, jer to govori da sam savesno, odgovorno i vredno radio svoj posao kao ministar odbrane. Kao finansista po profesiji, mogu da dam značajan doprinos i ovom ministarstvu, kao što sam to radio i u Ministarstvu odbrane. Bez obzira na to što vođenje ovih ministarstava deluje različito, ovi sektori se prepliću u potrebi za snažnom finansijskom kontrolom i stabilnošću, što je jedan od prioriteta Vlade Srbije u borbi za ekonomski jaku Srbiju i za bolji standard naših građana", naveo je ministar Đorđević.
 
"Alo" piše i da će zakletvu položiti u četvrtak.
  • mb

    27.06.2017 20:09
    prvi utisak :)
    Svaka slicnost je slucajna. https://www.google.rs/search?q=mr+bean&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjw_ZWGy97UAhXoNJoKHeuYBB4Q_AUICigB&biw=1536&bih=736#imgrc=LAJbDZTuBaHnQM:
  • Vojvosadjan

    27.06.2017 13:25
    @ne volim bg
    Nista ja bogznasta nisam napisao vec samo cinjenice. Nisam ni za kakva otcepljenja, naprotiv volim Beograd zbog mnostvo prijatelja koji su iz njega, lepih uspomena, 5 godina studiranja u njemu, protesta 90-ih na kojima sam ucestvovao da bi iste ove skinuli a sad ih opet sve gledam. Poenta je da se ova zemlja ocisti, da kriminalci i oni za koje se utvrdi da su to napune zatvore, da funkcije zauzmu strucni ljudi koji su prethodno radili i imaju decenije iskustva u svojim profesionalnim sferama, da se uvedu zakoni i da jednom za svagda ovaj sljam posaljemo na smetliste politicke istorije! Ali ni po babi ni po stricevima, pa makar mi bio i brat. Necu da me uopste interesuje ko mi je ministar odbrane, ko predsednik drzave a ko parlamenta, hocu da ih platim i da rade svoj posao za ovu zemlju i sve nas. Sto rece onaj, drzava a ne bratija!
  • Jednostavno

    27.06.2017 12:19
    pitanje
    Najjednostavno pitanje za gosn Vulina, koliko staje metaka u okvir M72?
    Dok sam ja bio u vojsci, kasnije u rezervi zajedno sa ocem za vreme bombardovanja, on i njegov brat su glumili da su nesposobni za vojsku i sad on Ministar odbrane, ma dajte više prestanite sa sprdnjom.
    I da naglasim, da nisam želeo u rezervu za vreme bombardovanja, jer nisam hteo da se borim za Miloševića, ali morao sam jer mi je vojna policija maltretirala porodicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.