Najkvalitetnije obrazovanje po najpovoljnijoj ceni u IT Gimnaziji u Kragujevcu

IT Gimnazija Kragujevac upisuje novu generaciju učenika, budućih visokoobrazovanih stručnjaka u novoj 2017/2018. godini.
Ova privatna, akreditovana srednja škola, smeštena nadomak centra Kragujevca, polaznicima nudi bogato obrazovanje po najboljim uslovima, ali i po najpovoljnijoj ceni u Srbiji. Priznata od strane Ministarstva prosvete kao ustanova koja ispunjava sve uslove za sprovođenje obrazovnih programa sa budućim IT stručnjacima, IT Gimnazija Kragujevac nudi šest profila IV obrazovnog stepena koji su trenutno aktuelni na polju zapošljavanja, ali predstavljaju i budućnost u svetu vrlo ozbiljnih profesija. Gimnazija - Opšti smer (sportsko odeljenje), Administrator računarskih mreža, Elektrotehničar procesnog upravljanja, Elektrotehničar za elektroniku na vozilima, Geodetski tehničar - geometar i Tehničar grafičkog dizajna zanimanja su koja nudi ova ustanova, ističući odlične uslove za školovanje, po najvišim standardima.
 
Iskusni, stručni predavači, savremena oprema i napredne tehnike u obrazovanju i nastavi razlozi su zbog kojih već u junu vlada veliko interesovanje za IT Gimnaziju Kragujevac. Ukoliko ste i Vi zainteresovani da svog malog maturanta upišete u ovu ustanovu i omogućite mu najbolje obrazovanje, potrebno je samo da dete upišete u školu - bez ikakvih obaveza polaganja prijemnog ispita. Na ovaj način svako dete, bez obzira na ocene i procenu sposobnosti i znanja, ima pravo da uči, napreduje, radi na sebi i postane vrhunski tehničar i stručnjak u oblasti koja ga zanima. 
 
Štaviše, ukoliko želite da napredujete u svom zanimanju, steknete viši stepen obrazovanja i radite na oblastima u kojima ste slabi, za Vas je vanredno školovanje u ovoj gimnaziji, ali su vam na raspolaganju i procesi prekvalifikacije ili dokvalifikacije. 
 
Za upis je dovoljno da donesete fotokopiju ličnog dokumenta, kao i dodatnu, overenu fotokopiju ličnog dokumenta radi identifikacije učenika, sa originalnim dokumentom na uvid, svedočanstvo o završenim razredima osnovne škole i izvoz iz matične knjige rođenih. Uz posed svih neophodnih, validnih dokumenata, spremni ste da potpišete ugovor sa IT Gimnazijom Kragujevac. Svaki kandidat za upis mora da ima manje od 17 godina i završenu osnovnu školu.
 
Zainteresovani za vanredno školovanje, prekvalifikaciju ili dokvalifikaciju, uz pomenuta dokumenta moraju da prilože i overenu fotokopiju ili original prethodno stečene diplome.
 
Da je kvalitet najbitnija odlika IT Gimnazije Kragujevac pokazuje i saradnja koju ustanova ima sa cenjenim strukovnim kompanijama, koje godinama uspešno posluju na našem tržištu i u kojima svi polaznici stiču vrhunsko iskustvo na praktičnoj nastavi.
 
Sa osnovnim ciljem da svakom učeniku omogući da na što lakši način usvoji znanja koja su predviđena nastavnim programom za konkretni obrazovni profil, IT Gimnazija nudi i mogućnost e-učenja, a koje se smatra osnovnim pomoćnim alatom za bolje savladavanje gradiva. Virtuelne učionice, onlajn testiranja i komunikacija i primena multimedijalnog sadržaja u ovoj ustanovi su standardi koji su u potpunosti u skladu sa ciljevima - stvaranje obrazovanog, funkcionalnog i multimedijalno dobro potkovanog građanina i stručnjaka.
 
Ukoliko sve navedeno nije dovoljno da se odlučite za upis u ovu gimnaziju, posetite zvaničan sajt IT Gimnazije Kragujevac i uverite se u sve benefite koje dobijate, po pažljivo kreiranoj, pristupačnoj ceni od 1.200 evra po godini, uz mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata.
 
Kako da izvršite upis pogledajte detaljnije OVDE ili dođite lično u Kralja Aleksandra I Karađorđevića 23, Kragujevac. Više kontakt podataka možete pronaći OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.