Stefanović: Srbi uhapšeni na Zakintosu nisu od ranije poznati policiji

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da šestorica srpskih državljana koji su uhapšeni u Grčkoj zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu američkog državljanina na Zakintosu, nisu od ranije poznati srpskoj policiji i da se pretpostavlja da nisu iz kriminogene sredine.
"Mi smo u kontaktu sa njihovim porodicama i kao država činimo sve što možemo", kazao je Stefanović. On je dodao da se čekaju odluke grčkih organa.
 
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije saopštilo je ranije da je šest srpskih državljana uhapšeno na grčkom ostrvu Zakintos u okviru istrage povodom ubistva državljanina SAD u mestu Laganas.
 
Grčke vlasti saopštile su ranije da su 34-godišnji Grk i 32-godišnji Britanac srpskog porekla uhapšeni pošto je američki turista pretučen na smrt u baru. Prema navodima policije te zemlje, 22-godišnjeg Amerikanca je na smrt pretukla grupa ljudi u baru u oblasti Lagana, u kojoj je učestalo siledžijsko ponašanje stranih turista.
  • @1999

    11.07.2017 10:03
    2017? Jel tebi niko nije rekao koja je godina? Jel moguce da ti za 18 godina nista u svom zivotu nisi uradio, kad je jos uvek jedino sto ti padne na pamet 1999?
  • eh

    11.07.2017 09:58
    Pa dobro ministre, nisu deca na vreme krenuli, ali vidi se ovim jasno da imaju potencijal i da ce biti vredni clanovi tvoje druzine, samo da se nadje kanal da se plati i njihovo bezanje i dolazak kao onog velikog onomad, i eto vrednih partijskih clanova za buducnost. Mogli bi i ministri odbrane da budu, vidi kako brane cast srpskih zena.
  • Užasnut brzopletošću

    11.07.2017 09:38
    Dovoljan vam je naslov
    Ako postoje pojedinci nasilnici na koje država ne može i nema prava da utiče dok borave u inostranstvu, onda je razlog za stvaranje takvih pojedinaca upravo ta i takva Evropa, koja je šikanirala ovo područje i ovaj narod, sve građane i sve narodnosti ovog dela Balkana još od 90-tih.
    Sada im se samo sve vraća. Kao što se americi i EVropi vraća sve što su činili sa arapskim prolećem. A platiće i oni koji su sve to pokrenuli, oni nepomenljivi.
    Samo je Priroda moćna i istinita, i koliko god se laži prosulo ona sve pokaže i vrati.
    Svi se tragovi otkriju.
    Nego, sunarodnici moji. Vidimo da su britanski mediji jedva dočekali da emituju tuču iz 2011-te,
    kako bi prikazali nasilje "Desetorice Srba koji tuku sirotog amerikanca!"
    Znači, pripremljena laž, svesna i profesionalna.
    Vidim niste čitali izjave roditelja koji su tamo naišli na sve samo ne normalno stanje.
    A spremni ste ovog trenutka da stavite giljotinu ljudima. Deci od 18-21 godinu.
    Jer ste i vi deca.
    Verovatno mislite da se vama nikad ne može desiti pripremljena situacija u inostranstvu,
    i verovatno bi ste voleli da vam ovde odmah serviramo instant giljotinu, bez ijednog dokaza.
    Dovoljan vam je naslov u novinama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.