Još jedno ubistvo ispred Centra za socijalni rad: Muškarac ubio ženu i dete

Jedan muškarac ubio je ženu i dete ispred Centra za socijalni rad u Rakovici.
Ubistvo se dogodilo oko 15 časova i 15 minuta ispred Centra za socijalni rad u Miška Kranjca 12 u Beogradu, a 43-godišnji M.N. je nožem ubio svoju bivšu suprugu M.Đ. (38) i njihovog četvorogodišnjeg sina. Dečak je podlegao povredama uprkos naporima lekara da mu spasu život.
 
Teže povrede nožem zadobila su tri radnika Centra koji su pokušali da zaustave napadača. Oni nisu u životnoj opasnost. Savladali su ga komunalni policajci koji su se tu zatekli. 
 
Ministar za socijalna pitanja Zoran Đorđević obišao je povređene radnike Centra na Vojno-medicinskoj akademiji, zajedno sa načelnikom ove ustanove, dr Miroslavom Vukosavljevićem.
 
- Troje povređenih je zbrinuto. Jednoj pacijentkinji je amputiran srednji prst desne ruke, a ima povrede i na domalom prstu i ona je u šok sobi. Drugi pacijent ima teške povrede obraza, sa povredom fascijalnog nerva i sada se radi mikrohirurška intervencija, koja je veoma teška, ali nadamo se, završiće se uspešno. Treća osoba je puštena na kućno lečenje sa lakšim povredama - rekao je dr Vukosavljević.
 
Kako se saznaje, otac je doveo dete u Centar za socijalni rad kako bi ga, u kontrolisanim uslovima, vratio majci, pošto je bilo kod njega u poseti.
 
Ministarka pravde Nela Kuburović rekla je da je on od ranije poznat policiji i da je bio osuđivan zbog nelegalnog posedovanja oružja.
 
Podsećamo da je pre nedelju dana Milan Lovrić (46) ubio svoju suprugu u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu i to pred njihovo troje dece. Nakon bekstva, on se bacio pod voz.
  • AA

    15.07.2017 00:59
    cudni komentari
    Dobar deo ovde govori kako je sve zbog toga sto se deca cesce dodeljuju majkama posle razvoda. Znaci nema veze sto ima procenu psihijatra da je lud i nasilan i opasan ipak mu treba dete da vidja i eventualno ga malo davi kad je ljut na njega. Da li vi shvatate sta pricate?!
  • GaryNS

    13.07.2017 10:41
    Iskreno
    Potpuno ista pravila u Centrima za socijalni rad važila su i za vreme celog premijerskog mandata Zorana Živkovića, lidera Nove stranke, koji uz Marinku tepić traži ostavku bivšeg ministra za Socijalni rad, Aleksandra Vulina..
    Ta ista pravila i dalje važe, odnosno ona su važila i za vladavine svih stranka koje podržavala narodni poslanik Marinka Tepić.
    Da li će oni napustiti sve funkcije, koje obavljaju i da li će izaći iz politike zbog toga?
    Naravno da neće.

    Onaj partner u bračnoj ili vanbračnoj zajednici koji odluči da odrobija svog supružnika, to će verovatno i uraditi, a neće g azaplašiti ni odvratiti bilo kakva zaprećena kazna.
    To nema veze sa polom, ali ima veze sa jednostranim ponašanjem ljudi u Centrima za socijalni rad i u ponašanju sudija, koji majkama dodeljuju decu po difoltu, nevodeći računa o ravnoteži, koja kada se poremeti, postaje okidač i za neosuđivana lica, a da ne govorim za već ranije registrovane nasilnike.
  • Bestragija

    13.07.2017 09:29
    Profili
    PSIHOPATE se radjaju i genetski su formirane kao takve osobe,savrseno manilaputivni ljudi,sa izuzetnom vestinom pretvaranja,obicno dobrog obrazovanja,odlicno kontrolisu svoje ponasanje,pazljivo planiraju svoje zlocine do detalja kao i skrivanje dokaza,liseni su osecaja straha i epatije itd.SOCIOPATE nastaju pod uticajem okruzenja,najcesce usled zlostavljanja u ranoj mladosti ili pretrpljenog maltretiranja,nestabilne licnosti,visoko impulsivne individue koje jasno karakterisu cesti naizmenicni nekontrolisani izlivi besa i depresije,a svoju mrznju i izrazenu osvetoljubivost projektuju najcesce na „ceo svet” koji nema nikakve veze sa kompleksnim psiholoskim stanjima u kojima se sami nalaze.Srecom,prave ceste greske u koracima usled impulsivnosti pa ih je lakse prepoznati od psihopata.Zato treba maksimalno izbegavati bilo kakvu vrstu kontakta,laznog druzenja a kamoli braka i pravljenja dece sa oba ova patoloska profila,jer iako mogu proci godine i godine,samo je pitanje dana kad ce doci do potpunog ispoljavanja njihovih bolesnih priroda,a u ovom slucaju su zivotna greska u proceni odabira partnera kao i nakaradni zakoni ove drzave ovu zenu kostali zivota a nazalost i njeno dete…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.