Šabić: Izgleda da mi Maja Gojković čita misli

Poziv da podnese ostavku i kandiduje se na beogradskim izborima koji mu je uputila Maja Gojković, Rodoljub Šabić ocenjuje kao pritisak na nezavisnu instituciju.
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti rekao je da predsednici parlamenta nije prvi put da zloupotrebljava funkciju navodeći da je ranije "iznosila netačne informacije o njegovoj plati".
 
Kako kaže, ne razume argumente i "šta njima u mojim izjavama nije jasno".
 
"Na više pitanja da li ću se kandidovati za gradonačelnika Beograda rekao sam da o tome još nisam razmišljao. Sada ona bolje od mene zna da li ću biti kandidat za gradonačelnika. Izgleda da čita moje misli i bolje zna da li ću biti kandidat ili ne. Ne razumem o čemu se radi", rekao je Šabić, koji je ranije danas skupštinskom Odboru za ljudska i manjinska prava predstavio izveštaj o radu.
 
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala je danas Šabića da podnese ostavku na mesto poverenika i krene u kampanju za gradonačelnika Beograda ističući da zakon ne predviđa da se zaštitnici građana i poverenici bave politikom.
 
"Molim vas da date ostavku na mesto poverenika i da danas krenete u kampanju za gradonačelnika Beograda, više će vas poštovati gradjani", rekla je Gojković povodom izjave Šabića da su za uspeh opozicije u Beogradu ključni izborna kontrola i jedinstvo.
  • Bill

    20.07.2017 17:42
    Ma jok! Ona se samo razume u partije koje su na vlasti, odnosno u one koje će da budu na vlasti, pa se na vreme prešalta.
  • mile

    20.07.2017 17:06
    ko nju slusa ..
    nek obuce hidzab i nahrani kera !! i nista ne dira ! nas, u ns, je do sada kostala 4 mil.€ !! malo li je !! osim ,ako želi da se ona kandiduje !? slobodno, malo i njih ojadi !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija